onze diensten - Theo Hagemeier - Interieur ontwerp en advies

Hagemeier Interieuradviesburo is gespecialiseerd in het ontwerpen en realiseren van projecten.  Exclusiviteit staat hierbij centraal. Aan de hand van het  eisenpakket van de opdrachtgever maken wij een ontwerp. Hagemeier Interieuradviesburo is een veelzijdig adviesbureau. Het ontwerp kan betrekking hebben op een inrichting van een restaurant, winkel of woonhuis. Maar  ook bouwkundige verbouwingen  van een woning of kantoor behoren tot onze werkzaamheden. Nadat het ontwerp door de opdrachtgever is  goed gekeurd wordt het  schetsontwerp omgezet in een definitief ontwerp. Vervolgens wordt het ontwerp uitgevoerd.

In het realiseren van een project zijn een paar stappen te onderscheiden namelijk een fase waarin bestek- detailtekeningen en een bestek worden gemaakt, gevolgd door een begroting met of zonder aanbesteding, en tot slot het voeren van de directie over de uitvoering. Het houden van bouwvergaderingen, het controleren op het uit te voeren werk en het voeren van correspondentie over het werk vallen onder deze activiteit.

Theo Hagemeier is zodoende van de beginfase tot en met de oplevering bij het project betrokken.  Maar hij doet het niet alleen. De opdrachtgever wordt van alle werkzaamheden uitgebreid op de hoogte gehouden.  Afhankelijk van de complexiteit van een project  kan ook besloten worden slechts een deel van de werkzaamheden door Hagemeier Interieuradviesburo te laten uitvoeren. De cliënt kan zodoende kiezen wat hij wel of niet door Hagemeier wil laten uitvoeren.